Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Woryna och Björling klara

Featured Image

Lejonens trupp inför årets säsong klarnar allt mer efter att ytterligare två av de ursprungliga förarna signerat nya kontrakt

Arbetet med de ”Corona-anpassade” förarkontrakten fortsätter och vi är nu klara med ytterligare två viktiga pusselbitar när vi fått klart med Kacper Woryna och William Björling.

Redan inför säsongen var William tänkt som en av basförarna genom alla våra lag i division 1, Team Småland i Allsvenskan och som en av våra svenska förare i elitlaget. Med färre tävlingsmöjligheter i och med påverkningarna från Corona är målet att vi ska ge våra svenska förare så många tävlingsmöjligheter vi kan. William är given i vårt division 1 lag och är nu klar för att konkurrera om en av platserna även i elitlaget i år, vilket vi är glada för.

Den andra föraren vi nu också kommit överens om en anpassat kontrakt med är Kacper Woryna. Det är i dagläget inte helt klart hur de polska förarnas tillgänglighet kommer att vara, utifrån nationella restriktioner, men Woryna har hela tiden varit tydlig i våra kontakter med att han kommer göra vad han kan för att kunna representera Lejonen för tredje året i rad. En publikfavorit och väldigt bra person att arbeta med både på och utanför banan som vi är glada att ha klart med.

Arbetet med truppen fortsätter efterhand som förutsättningarna för de utländska förarna och våra ”Corona-kontrakt” klarnar. Vi är än så länge nöjda med de förare vi har att tillgå och känner att vi har ett bra utgångsläge med olika laguppställningar både när det gäller bredd och spets.

Dela nyheten: