Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Vem tar du med på speedway på tisdag?

Featured Image

På tisdag är det ny hemmamatch i Bauhausligan för Lejonen. Indianerna från Kumla kommer då på besök på OnePartnerGroup Arena.

Det går nu att köpa biljetter på arenan i anslutning till match precis som före coronan (kontant eller med swish). Det går även att köpa i förväg via tickster.se Lejonen hoppas att publiken kommer tillbaka och att de publiksiffror som fanns 2019 återkommer (2019 var publiksnittet 2 300 åskådare per hemmamatch). Alla är välkomna och kan gärna ta med hela familjen samt någon kompis och granne!

Lejonen kör givetvis för seger, vilket innebär att Lejonen också tar bonuspoängen mot Indianerna (Lejonen vann mötet i Kumla med 52-38).

I Lejonen sker den förändringen jämfört med förra veckans hemmamatch att Nikolai Klindt utgår. Nikolai skadades då. Han ersätts av Jakub Miskowiak. I övrigt är det samma lag, vilket bland annat betyder att Lejonen kör med fyra svenskar. Indianerna mönstrar ett starkt lag med förre Lejonföraren Chris Holder och GP-föraren Max Fricke.

Laguttagning

Lejonen
1. Robert Lambert
2. Mathias Thörnblom
3. Oliver Berntzon
4. Jakub Miskowiak
5. Rohan Tungate (K)
6. Linus Eklöf
7. Casper Henriksson

Kumla Indianerna
1. Chris Holder
2. Ludvig Lindgren
3. Jonas Jeppesen
4. Niels-Kristian Iversen (K)
5. Max Fricke
6. Joel Andersson
7. Jonatan Grahn

Dela nyheten: