Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Välkommen till en ny hemsida!

Featured Image

Under 2019 presenteras ett nytt hemsidesupplägg med målet att få en större enhetlighet i Elitserien. Här hittar du nyheter både om klubb och liga och kommer åt ESS Play direkt från sidan.

Idag presenterar Lejonen, som andra klubb efter Masarna, sin nya hemsida med gemensam profil med den centrala ligasiten elitspeedway.com

Tanken är att alla klubbar ska gå över till samma plattform så att besökarna känner igen sig, har lätt att hitta och kan följa klubbarna på ett enkelt sätt. Plattformen och upplägget är detsamma som t.ex. SHL-klubbarna i ishockey använder.

Här hittar du givetvis först och främst information om Lejonens verksamhet men kan också hitta allmänna speedwaynyheter och videoklipp från alla matcher. Det finns också en direkt koppling till ESS Play. Perfekt för dig som inte har möjlighet att följa Lejonen på bortaplan.

Vi är stolta över att vara i fronten för denna förändring som vi anser ökar professionalismen runt speedwayen i stort och hoppas att du som besökare ska hitta det du söker.

Varmt välkommen till nya hemsidan!

Dela nyheten: