Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Välkommen hem Oliver Berntzon!

Featured Image

Efter fem år i exil i andra smålandsklubbar kommer nu beskedet Lejonens fans längtat efter: Oliver Berntzon återvänder hem till moderklubben!

Det har varit många glädjeämnen för Oliver Berntzon den senaste tiden. I slutet av augusti kvalificerade han sig för VM-serien 2021. I tisdags blev han pappa för första gången och idag kan vi presentera att han återvänder hem till moderklubben Lejonen inför 2021 års säsong. Ett besked som vi är otroligt stolta och glada att kunna meddela våra supportrar och sponsorer.

Oliver representerade Lejonen senast 2015 när vi gjorde comeback i elitserien. De tre senaste säsongerna har Oliver representerat Dackarna och innan dess gjorde han två säsonger för Vetlanda.

-Vi har såklart hållt kontakten med Oliver genom åren men har stor respekt för att han velat utvecklas och utmana sig själv i andra klubbar. Desto roligare nu att då få chansen att arbeta med Oliver och hans team igen, säger Mikael Holmstrand, lagledare.

-Oliver är en komplett förare. Mycket mer nu än när han senast körde för oss. Han är lika bra hemma som borta och då vi redan har ett mycket hemmastarkt lag måste en förare som ska ta plats i vår trupp kunna bidra på alla typer av banor, vilket Oliver definitivt kan, säger Anders Fröjd, sportchef och lagledare.

-Han har utvecklats successivt för varje år och är redo för nästa steg både i Sverige och internationellt. Att han kör GP-serien nästa år kommer ge nya nyttiga erfarenheter som vi också kommer ha nytta av i laget när det drar ihop sig i slutet av matcherna, fortsätter Fröjd.

-Vi har arbetat målmedvetet inom klubben i flera år med bygga upp klubbens attraktivitet både bland supportrar, sponsorer och förare. Att vi nu lyckas knyta till oss en egen produkt med rötterna i bygden är såklart både bra för vårt varumärke och väldigt roligt rent sportsligt, avslutar Mikael Holmstrand.

Varmt välkommen hem till Lejonen Oliver!

Missade ni presentationen av Oliver i Lejonmagasinet kan ni se det igen här

Dela nyheten: