Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Träningsläger för ungdomar

Featured Image

Gislaveds Motorklubb fortsätter sin målmedvetna satsning på barn och ungdomar och arrangerar ett träningsläger för Guldhjälmsförare och 85 cc under påskhelgen.

Välkommen på träningsläger i Gislaved 15-17 april

För Guldhjälms och 85 cc-förare erbjuds nu möjligheten till en härlig helg av utveckling både på och utanför banan. Förutom en av Lejonens ungdomsledare André Koch, med fina framgångar själv som 85 cc-förare, har vi också bjudit in Linus Sundström som nyligen lade släpskon på hyllan efter en framgångsrik karriär från landslag till klubblag.

Helgen kommer innehålla allt från fysträning till mängder av praktiska övningar och teoripass riktade både till förare och föräldrar.

Kostnad för förare är 950 SEK och för mekaniker 450 SEK. I priset ingår frukost, lunch, camping (el, toalett och dusch) och tillgång till högtryckstvätt. Det finns också kiosk med lättare förtäring på plats. Betalning sker till Plusgironummer 143-0354 (Gislaveds MK). Märk din betalning med Träningsläger, förare/mekanikers namn och förarens klubb.

Välkomna med anmälan till roland.olofsson80@telia.com senast den 3:e april.

Vi ses i påsk!

Dela nyheten: