Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Slutspelsfest – Lejonen möter Smederna i kvartsfinal!

Featured Image

Det är nu klart att Lejonen möter Smederna i kvartsfinal. Matcherna går i Eskilstuna tisdagen den 27 augusti och i Gislaved torsdagen den 29 augusti.

Gårdagens förlust mot Rospiggarna arkiverade vi redan på plats i Hallstavik och resultatet i matchen visade sig vara helt utan betydelse eftersom vi hade blivit femma eller sexa oavsett då Smederna vann sin match mot Piraterna.

Ikväll blev det klart att Västervik blir trea i tabellen och dom valde då att möta Indianerna i kvartsfinal och att börja borta. Det innebär att vi ställs mot Smederna och som Smederna har valt att börja hemma på tisdag med retur i Gislaved två dagar senare.

Det kommer att bli två stenhårda matcher för Lejonen mot de två senaste årens svenska mästare. Vi har vunnit båda mötena i år och går in i slutspelet med en mycket god känsla och med många förare som visat fin form den senaste tiden. Laget kommer att kommuniceras på söndag kväll som vanligt inför tisdagasmatchen och laget till torsdag tas ut efter tisdagsmatchen.

Smederna har en fantastisk publik och vi väntar mycket bortafans till Gislaved. Nu hoppas vi att regionen sluter upp kring laget och visar att Lejonen också har en publik värdig ett elitserielag och att vi tillsammans drar nytta av att ha hemmaplan i avgörande matchen.

Vi ses torsdag 29:e augusti på Onepartnergroup Arena. Det ligger en semifinalbiljett i potten.

Välkomna – Slutspelsfesten kan börja!

Dela nyheten: