Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Seriefinal mot Smederna!

Featured Image

På tisdag kl. 19.00 möts på OnePartnerGroup Arena i Gislaved Lejonen och Smederna från Eskilstuna. Smederna och Lejonen toppar Bauhausligan, varför matchen är en tidig seriefinal.

Lejonen ställer upp med en av sina starkaste uppställningar just nu med Robert Lambert och Rogan Tungate i spetsen. Den tredje utländska platsen tas av Jaroslaw Hampel. På svensksidan ställer Lejonen upp som vanligt upp med Oliver Berntzon, Mathias Thörnblom, Linus Eklöf och Casper Henriksson.

Smederna mönstrar sitt vanliga lag som tagit laget till toppen av serien. I Smedernas uppställning ingår bland annat Kasper Woryna, som kört för Lejonen flera säsonger.

Matchen väntas bli mycket spännande. Alla är välkomna till OnePartnerGroup Arena för att heja fram Lejonen till en seger. Om Lejonen vinner och dessutom kniper bonuspoängen, går laget om Smederna och upp i ledningen i Bauhausligan (Smederna besegrade Lejonen i Eskilstuna med 47-42).

Biljketter kan köpas på arenen (kontant eller swish) eller i förväg via tickster.se.

Laguttagning

Lejonen
1. Robert Lambert
2. Mathias Thörnblom
3. Rohan Tungate
4. Jaroslaw Hampel
5. Oliver Berntzon
6. Linus Eklöf
7. Casper Henriksson

Eskilstuna Smederna
1. Michael Jepsen Jensen
2. Kacper Woryna
3. Gleb Chugunov
4. Andzejs Lebedevs
5. Pontus Aspgren
6. Johannes Stark
7. Joel Kling

Dela nyheten: