Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Säsongskort 2023 rabatterade året ut

Featured Image

Nästa års säsongskort finns nu att köpa på kansliet. Passa på innan nyår så får du en match gratis

Nästa säsong må vara långt borta men det är däremot inte julen. Därför presenterar nu klubben ett utmärkt julklappstips i form av ett säsongkort för 2023.

Vi kommer även nästa år att subventionera biljetter som köps via Tickster och biljettpriserna har fastställts till 180 kr/st vid Ticksterköp och 220 kr/st vid köp i någon av arenans entréer.
Eventuellt sittplatsbiljett köps separat vid respektive läktare och till samma priser som i år.

Utifrån dessa priser kommer ett säsongskort för grundseriens sju matcher att kosta 1260 kr. Men fram till årsskiftet bjuder klubben på värdet motsvarande en match och ni betalar endast 1080 kr. Det vill säga endast 154 kr per match för att se världens bästa speedwayförare slåss om poängen och kampen för nya medaljer för vår klubb.

Säsongskorten kommer inom kort att erbjudas även via Tickster men kan redan nu köpas genom ett mail till kansli@lejonen.se. Även sittplatser kan reserveras och köpas genom en kontakt med kansliet.

Varmt välkomna med er beställning

Dela nyheten: