Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Robert Lambert skadad

Featured Image

Oturen med skador fortsätter grina Lejonen i ansiktet

I gårdagens SEC var Robert Lambert inblandad i en olycka i det tionde heatet. Anders Thomsen blev nerkörd av Leon Madsen och bakom kom Robert som inte hann undan utan körde över Thomsen med full kraft och gjorde själv en vådlig vurpa. Thomsen utgick ur tävlingen och är kvar på sjukhus för observation men utan allvarligare skador.

Robert vann omstarten och fullföljde tävlingen innan han åkte till sjukhus för att kolla upp kroppen. Där visade det sig idag att han ådragit sig en fraktur på två kotor i ryggen och blir borta på obestämd tid.

Robert hade givetvis varit självskriven i tisdagens lag mot Dackarna men olyckan innebär att Lejonen än en gång tvingas göra ändringar i laget på grund av skador efter att både Timo Lahti och Mathias Thörnblom tidigare under säsongen varit borta på grund av frakturer och där Thörnblom gjorde comeback så sent som i torsdags. Men vi har en jämn trupp och har visat tidigare att vi kan hantera skador, vilket vi ska visa igen på tisdag.

Viktigast är dock givetvis att Robert blir helt återställd och vi önskar honom all styrka i sin rehabilitering.

Dela nyheten: