Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Publikfavoriten är tillbaka

Featured Image

Efter att ha startat truppbygget med tre mycket starka svenska kort är det nu dags för en favorit att komma tillbaka till klubben när Kacper Woryna återigen skriver kontrakt med Lejonen

I sviterna av de stökiga pandemiåren med annorlunda serieupplägg och körschema lämnade Kacper Woryna klubben 2021. Egentligen motvilligt från båda parter men där och då fanns inte platsen i truppen. Kacper hade då på några år etablerat sig som en riktig publikfavorit i Gislaved med offensiv körning och en publikfriande personlighet både på och utanför banan.

De senaste tre åren har han kört för Smederna och samtidigt etablerat sig på en jämn och hög nivå i sitt polska lag och även deltagit i EM-serien SEC de två senaste åren. Senaste säsongen i Sverige fick han det inte riktigt att stämma och sänkte sitt snitt från över 2 till mycket attraktiva 1,500. Vi är övertygade om att hans kapacitet är betydligt högre än så och att vi får en förare med kapacitet att slå vem som helst för ett väldigt attraktivt ingångssnitt.

På banan är Kacper fortfarande en fighter som krigar i fyra varv och som motståndarna aldrig vet var dom han när han jagar. Vid sidan av är han en superhärlig personlighet som alltid har nära till skratt, pratar bra engelska och bjuder på sig själv. En kanonkille att ha i laget och som vi är mycket nöjda med att återigen få arbeta med.

Dela nyheten: