Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

OnePartnerGroup fortsätter som arenasponsor till Lejonen

Featured Image

En stor och viktig grundsten för kommande säsongers fortsatta satsning är i hamn i och med ett förlängt avtal med Lejonens arenasponsor OnePartnerGroup. Det nya avtalet löper över 2023-2025 och innebär att Lejonen även fortsatt kommer köra sina hemmamatcher på OnePartnerGroup Arena.

OnePartnerGroup, som är ett snabbt växande och mycket framgångsrikt rekryterings- och bemanningsföretag såväl regionalt som nationellt, har länge varit en av Lejonens största sponsorer. En viktig samarbetspartner som bland annat haft arenanamnet sedan 2016 som en del av sitt engagemang. OnePartnerGroup är en aktiv sponsor som med ständigt återkommande kundevent i samband med Lejonens hemmamatcher skapar mängder med positiva upplevelser runt vår verksamhet och hjälper oss att sprida vår sport till ny potentiella sponsorer och publik.

”Vi har haft ett långt samarbete som båda parter är nöjda med”, säger Lejonens sportchef Anders Fröjd. ”OnePartnerGroup och Lejonen är två starka varumärken i regionen som båda vill vara bäst på det man gör och som har många positiva upplevelser tillsammans de senaste åren. Vi är oerhört glada att få fortsätta arbeta tillsammans”, fortsätter Fröjd

”Vi är stolta och glada att fortsätta som arenasponsor till Lejonen. Vi tycker det är viktigt att stötta det lokala föreningslivet. Ett elitserielag är dessutom viktigt för attraktionskraften i vår region. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete”, säger Jaana Fransson, OnePartnerGroup.

”I en tid med ekonomisk oro och osäker konjunktur känns det som ett starkt kvitto för värdet vi kan skapa för våra samarbetspartners och för att klubbens utveckling går åt rätt håll, när vi får möjlighet att förlänga ett stort avtal med en viktig partner. Långsiktigheten ger oss trygghet och vi är väldigt tacksamma för den relation vi har med Jaana Fransson och Martin Skogeryd som driver den regionala enheten inom OnePartnerGroup samt med grundaren och ägaren Stefan Alvarsson. Vi ska göra vårt yttersta för att förvalta förtroendet och få möjlighet att fira framgångar tillsammans på OnePartnerGroup Arena de kommande åren”, avslutar Ander Fröjd.

För mer information, kontakta gärna:
Anders Fröjd, sportchef/lagledare Lejonen, 0735-14 96 14
Jaana Fransson, verksamhetschef OnePartnerGroup, 0370-51 05 61

Dela nyheten: