Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Ny samarbetspartners till svensk speedway

Featured Image

Elitserieklubbarnas samarbetsorganisation, ESS, med Mikael Teurnberg som marknadsansvarig, jobbar hårdare än någonsin för att tillsammans skapa goda förutsättningar för speedwaysporten i Sverige. Roligt att få hälsa KAESER Kompressorer välkomna som nationell partner för 2020

Pressmeddelande den 12 november 2019

Elit Speedway Sverige, ESS, har tecknat ett samarbetsavtal med KAESER Kompressorer AB som gör företaget till en stor partner till den svenska elitserien för säsongen 2020.

Michael Brask VD på KAESER Sverige är positiv till avtalet.
– Många av företagets kunder är intresserade av Speedway och vi kommer att kunna nå ut till ännu flera med vårt samarbete med ESS där vi kommer att både synas på arenorna och nätverka, säger Michael Brask.

KAESER är ett rikstäckande företag som kommer att vara nära och närvarande när den svenska elitserien körs. Med det nya TV avtalet där matcherna sänds i linjär TV, så kommer synligheten att bli mycket större för Speedway och även för KAESER Kompressorer ABs varumärke.

KAESER Kompressorer är ett av världens ledande tryckluftsföretag och finns i hela Sverige från Kiruna till Helsingborg med 74 anställda och huvudkontor i Täby, globalt är antalet anställda ca 6500.

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, som har jobbat fram avtalet är väldigt positiv till att få in KAESER Kompressorer AB som partner till Elitserien 2020.
– Jag känner en stolthet och glädje att få in ett så stort företag som partner till den svenska elitserien 2020. Det nya TV avtalet som skrevs till säsongen 2020 gör att intresset ökar för svensk Speedway och jag är förhoppningsfull att vi ska få in ytterligare flera partners som kommer att samarbeta med Elit Speedway Sverige 2020, säger Mikael Teurnberg.

För mer information, kontakta gärna
Michael Brask, VD KAESER Sverige, 0706-89 24 24
Mikael Teurnberg, marknadsansvarig ESS, 0703-17 37 93
Mikael Holmstrand, mediaansvarig ESS, 0706-92 51 30

Dela nyheten: