Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Nicolai Klindt gör comeback i Lejonen!

Featured Image

Skadeproblematiken fortsätter för Lejonens trupp då Mateusz Cierniak efter att ha kämpat mot smärtor i flera veckor nu behöver ta ett uppehåll för rehab. För att bredda truppen kliver därför Nicolai Klindt in i truppen

Sedan Kuberas ryggskada för två månader sedan har vi inte kunnat åka med laget vi önskat vid något tillfälle. Till denna veckan var tanken att det skulle ske igen men då tvingas Mateusz Cierniak kasta in handduken. Han har plågats av en skadad axel som också fått ena handen att domna i några veckor och var inte att känna igen i förra veckans match mot Dackarna. Efter närmare undersökningar har han fått rådet att avstå från att köra i minst en vecka för att rehabilitera och vila. Därmed är han inte tillgänglit i veckans två viktiga matcher för oss.

För att fylla hans plats har vi lyckats få in Nicolai Klindt i laget. Nicolai har denna säsong valt att, förutom Polen, köra i hemmaligan i Danmark och i England där han har sin bas och familj. Den danska ligan har uppehåll i juli och efter lite pusslande med logistiken där Nicolai gjort allt han kan så har vi idag lyckats få alla pusselbitar på plats och Nicolai kommer köra båda veckans matcher med oss.

Nicolai är en förare som alltid legat oss varmt om hjärtat med sin inställning och professionalism. Han var vår självklara lagkapten när han körde för oss tidigare säsonger och vi har alltid haft en bra kontakt. Han var med på vårt träningsläger i Spanien på försäsongen och uppskattningen är ömsesidig vilket inte minst visat sig med allt slit Nicolai lagt ner på att få möjlighet att hjälpa oss denna veckan.

Nicolai går in på snittet 1,250 och ersätter Gusts rakt av i den preliminära laguppställningen som anmäldes igår.

Dela nyheten: