Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Nicolai Klindt är tillbaka

Featured Image

Ännu en förare är klar för årets trupp genom en återvändande dansk

En av de förare vi värvade som ny till oss förra säsongen, Nicolai Klindt, är tillbaka i året trupp. Nicolai var en av de som vi verkligen hade svårt att skiljas ifrån när vi byggde laget inför 2020 och slutligen tvingades konstatera att vi inte hade plats för honom snittmässigt och ekonomiskt.

Med sin stora professionalism och erfarenhet var han en given lagkapten i de matcher han körde. Resultatmässigt gick hans säsong upp och ner, men inställning och engagemang var alltid på topp.

När vi sedan en tid planerat för att bygga om laget med hänsyn till årets nya förutsättningar var Nicolai den första vi tog kontakt med och är mycket nöjda över att återigen få arbeta med honom.

Nicolai bor i England men då brittiska säsongen ännu är osäker räknar han i nuläget med att det är Polen, Sverige och Danmark som gäller, vilket gör honom tillgänglig på ett bra sätt för oss.

Vi ser fram emot en ny säsong med Nicolai jagandes längst ut mot staketet där han trivs som bäst.

Dela nyheten: