Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Mikael Axelsson – Lejonens proffsfotograf!

Featured Image

Många har säkert noterat att Lejonen under den gångna säsongen på olika sätt har försökt att höja nivån på sina sociala medier, bland annat genom att ha fräscha matchbilder. För att göra det har Lejonen engagerat fotografen Mikael Axelsson (MA EventFoto). Mikaels bilder läggs ut på Lejonens hemsida, facebook och instagram. Genom att klicka på bilden BILDGALLERI nedan kommer ni till bilder för varje match som har Mikael tagit.

Mikael – du bor i Laholm. Hur kommer det sig att du fotograferar speedway?

Jag gillar att fotografera alla möjliga sporter. Så förra året så testade jag för första gången att fota Speedway i Gislaved för skoj skull. Det var riktigt kul. Och det gick tydligen bra då Lejonen hörde av sig i våras och undrade om jag ville fota detta året åt dom.

Vad är roligt respektive svårt med att fotografera speedway?

Det roliga med att fota speedway är att man får väldigt actionfyllda kort när dammet ryker och fräcka bilder när dom sladdar genom kurvorna i full fart. Det svåra är just farten och att försöka hitta nya vinklar att fotografera.

Vad fotograferar du mer än speedway?

Jag gillar som sagt att fota allt möjligt. Hundkapplöpning, hästhoppning, motorsport, hockey och fotboll mm. Fotat även en del kitesurfing i år. Lite familjeporträtt, event/mingelfotografering har det blivit också.

Tack Mikael för fina bilder!

Om någon vill anlita Mikael, kontaktas han på följande sätt.
E-post: info@maeventfoto.se
Telefon: 073 512 86 89
Facebook: https://www.facebook.com/maeventfoto/
Hemsida: www.maeventfoto.se

Dela nyheten: