Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Mathias Thörnblom klar för 2021

Featured Image

Pusslet med truppen för 2021 har fått ännu en viktig bit på plats

Matchen mot Vetlanda i tisdags blev lite av en träningsmatch och innebar en del nya och nyttiga erfarenheter för våra förare på en bana några inte varit på tidigare. Gott nog att åka därifrån med dessa erfarenheter. Men vi i lagledningen fick också med oss en godbit från Vetlanda. Nämnligen ett nysignerat kontrakt med Mathias Thörnblom för säsongen 2021.

Mathias är vårt mesta lejon i nuvarande trupp och trots den prickfria skånska accenten känns han som en riktig hemmaprodukt. Därmed är han givetvis en viktig förare för hela lagbygget och någon som vi var mån om att tidigt erbjuda ett nytt kontrakt. Utvecklingskurvan har pekat åt rätt håll i flera år nu och vi ser fram emot att ha få se Mathias ta ännu ett steg i en säsong som förhoppningsvis blir mer normal nästa år.

  • ”Så länge klubben sköts på det sätt den gör idag med ordning och reda och bra ledning finns det ingen som helst anledning för oss att titta på några andra klubbar. Vi ser fram emot en ny säsong i Lejonen”, kommenterar Team Thörnblom det nya kontraktet.

Med både Mathias och Linus Eklöf klara för nästa år har vi redan nu en stabil grund av svenska förare att bygga vidare på, vilket känns mycket bra.

Dela nyheten: