Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Matchinformation och laguppställning Lejonen – Vargarna

Featured Image

På tisdag kväll (kl. 19.00) är det premiär i Bauhausligan på OnePartnerGroup Arena i Gislaved. För motståndet står årets nykomling Vargarna. Allt talar för en perfekt speedwaykväll i solsken och drygt 20 grader.

Laguppställningarna har presenterats.

För Lejonens del kör lagets stora stjärna Bartosz Zmarzlik med nummer tre. Kacper Woryna, Oliver Berntzon och Casper Henriksson är också med från premiäromgången i Hallstavik. Sedan sker vissa förändringar i laget.

Jaroslaw Hampel och Jaimon Lidsey går in i laget. Båda har visat stark form i år. För australiensaren Jaimon Lidsey är det allra första matchen i Lejonväst. De ersätter Dominik Kubera och Mateusz Cierniak. Dominik Kubera hade det mycket tungt under helgens tävlingar medan den unge Mateusz Cierniak har haft ett omänskligt program de senaste dagarna med fyra tävlingar på sex dagar i tre länder.

In kommer även Mathias Thörnblom, som ersätter Sammy van Dyck. Det här blir Mathias första tävling i Lejonväst på två år och första riktiga elitmatch sedan skadan i april förra året. Mathias har visat att han är väl värd chansen.

I Vargarna kör tre förare som tidigare har representerat Lejonen och som kan Gislaveds-ovalen väl. Det är startsnabbe Jakub Miskowiak, lettländaren Francis Gusts och Daniel Henderson. Vidare ingår den outtröttlige engelske veteranen Chris ”Bomber” Harris, som i år haft en mycket stark säsong.

Biljetter till matchen köper ni rabatterat på Tickster Barn under 18 år fri entré.
VIP-biljetter som inte kommit fram via Posten finns att hämta i Race Office på företagsnamnet.

Tänk på att det på tisdag är väskförbud på arenan. Solstolar är som vanligt tillåtna.
Kundkorgar som sponsrats av Nordiska Plast finns innanför entrén för de som önskar något att bära t.ex. extra kläder i.

Kom i god tid.

Alla är varmt välkomna till OnePartnerGroup Arena!

Laguttagningar

Lejonen
1. Jaroslaw Hampel
2. Jaimon Lidsey
3. Bartosz Zmarzlik
4. Mathias Thörnblom
5. Kacper Woryna
6. Oliver Berntzon
7. Casper Henriksson

Vargarna
1. Francis Gusts
2. Adrian Cyfer
3. Chris Harris
4. Marcin Nowak
5. Jakub Miskowiak
6. Ludvig Lindgren
7. Daniel Henderson

Dela nyheten: