Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Målgång för grundserien

Featured Image

Ikväll avslutas grundserien med returen av derbyomgången mot Vetlanda

En intensiv grundserie går mot sitt slut och om några timmar vet vi hur kvartsfinalerna ser ut. Vi åker till Vetlanda med ett lag där många får en extra chans att samla erfarenheter och visa att dom vill vara med och slåss om en plats även i slutspelet. Vetlanda däremot toppar upp sitt lag rejält mot förra veckans möte och väljer liksom många andra bygga om sitt lag inför slutspelet.

Vi ger istället alla våra svenska förare chansen och tillsammans med Gala och Bach får alla nyttiga erfarenheter av Vetlandas lite speciella bana vilket är bra om vi skulle hamna mot varandra igen slutspelet. Serien är så jämn och det kan mycket väl handla om plus- och minusstatistik kring vilken placering man hamnar på då några lag säkert slutar på samma poäng efter kvällen.

Vi avslutar serien med att även denna gång ha med oss en sjunde förare och givetvis kommer Wille att få köra några heat idag. Han hade bra fart i sin senaste match, precis som Bogdanowicz som också stått utanför laget en tid. Casper är åter på ordinarie plats tack vare fint löpande snitt vilkte är ett gott betyg för honom.

Mathias och Linus har gått väldigt bra de senaste veckorna och blir lite av ett ankare ikväll. Gala och Bach har blandat och gett lite senaste matcherna men vi vet att kapaciteten är hög och inte minst Bachs tuffhet kan bli nyttig både ikväll och i ett slutspel där ingen lämnar någon plats i onödan.

Våra förare kan köra matchen ikväll utan press men vi kommer ändå göra allt vi kan för att störa Vetlanda och samla erfarenheter inför framtiden.

Matchen ses som vanligt på C More.

Dela nyheten: