Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Linus Eklöf stannar i Lejonen!

Featured Image

En intensiv säsong pågår och samtidigt börjar lagbygget till nästa år. Vi är väldigt glada över att kunna presentera Linus Eklöf som förare i Lejonen även 2021

Linus kom in sent i årets trupp efter att Smederna valt att inte ställa upp i BAUHAUS-ligan. Smedprofilen med tre raka SM-guld förknippas hårt med laget från sin hemstad och oavsett om Lejonen skulle bli en nödlösning för 2020 eller inte så ville vi ge honom chansen då vi vet hans kapacitet.

  • ”Linus har verkligen gått rakt in i både laget och klubben och haft en mycket bra säsong. Det syntes direkt att engagemanget var helhjärtat och redan för ett antal veckor sedan var vi klara över att vi ville visa Linus vår uppskattning och erbjuda honom ett kontrakt över 2021” säger Mikael Holmstrand, en av Lejonens lagledare.

  • ”Jag har jobbat med Linus tidigare i Griparna och vet att det är en bra kille. Han har visat det gång på gång även i Lejonen och gör en riktigt bra säsong så här långt. I vårt lagbygge för nästa år kommer han få en viktig och klar roll vilket han uppskattar” säger Anders Fröjd, sportchef och lagledare.

  • ”Vi arbetar mycket med att få ett lag som fungerar som grupp. Vi är inte den största klubben men jobbar hela tiden med att skapa förutsättningar för våra förare att göra ett bra jobb, ha kul och trivas med allt runt omkring. Linus personlighet passar perfekt in i den tanken. Han är aktiv i depån och en riktig lagspelare. Vi är väldigt glada över att redan nu kunna presentera Linus som lejonförare även 2021” avslutar Holmstrand och Fröjd.

Dela nyheten: