Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Lejonen – Indianerna på tisdag

Featured Image

På tisdag är det en ny mycket viktig hemmamatch för Lejonen. Efter den enkla hemmasegern mot Rospiggarna ställs Lejonen inför ett betydligt tuffare motstånd i form av Indianerna med GP-åkarna Jason Doyle och Max Fricke.

Lejonens lagledning gör förändringar i truppen efter förlusten borta mot Piraterna. Jaroslaw Hampel och Mateusz Ciernak inträder i laget medan Jacub Miskowiak och Robert Henderson utgår.

Den alltid startsnabbe Jaroslaw är sedan fler år tillbaka välkänd för Lejonpubliken. Mateusz Ciernak gör däremot debut i Lejonvästen och Bauhausligan. Mateusz Ciernak är 20 år och tävlar för Lublin i Polen. Mateusz är regerande juniorvärldsmästare och var i höstas en av de mest jagade förarna bland klubbarna i Bauhausligan. Mateusz valde till slut Lejonen. Mateusz har ett mycket välorganiserat team.

I Lejonen ingår givetvis också Bartosz Zmarzlik och Francis Gust. Francis Gust gjorde hemma mot Rospiggarna en fantastisk debut med 13+1 på fem heat. Oliver Berntzon, Peter Ljung och Casper Henriksson tar de sista platserna.

Biljetter kan som vanligt köpas via [Tickster](http://www.tickster.com/sv/events/cuujnbn1c2djam9/2023-05-23/lejonen-indianerna-bauhaus-ligan-speedway (180 kr)) (180 kr) och på arenan (220 kr). Ungdomar som inte har fyllt 18 år går in gratis.

Välkomna!

Lejonen
1. Jaroslaw Hampel
2. Oliver Berntzon
3. Bartosz Zmarzlik
4. Mateusz Cierniak
5. Francis Gust
6. Peter Ljung
7. Casper Henriksson

Indianerna
1. Szymon Woszniak
2. Rohan Tungate
3. Krzysztof Buczkowski
4. Max Fricke
5. Jason Doyle
6. Gustav Grahn
7. Jonatan Grahn

Dela nyheten: