Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Lejonen förändrar i truppen

Featured Image

Inför andra halvan av grundserien gör Lejonen några förändringarna i truppen. Ut går Peter Ljung, som ersätts av vår allsvenska förare Robert Chmiel

Säsongens första halva har inte blivit vad vi hoppades på med skador och ojämn form på många förare. Inför den avslutande halvan ser vi ett antal olika laguppställningar som möjliga och där vi inte kommer kunna erbjuda Peter så många körtillfällen. Vi har meddelat Peter att han är fri att söka en ny klubb och glädjande nog har det löst sig för honom snabbt då han istället kliver in i Piraternas lag. Vi tackar Peter för tiden hos oss och önskar honom varmt lycka till.

In kommer istället Robert Chmiel från vårt allsvenska lag. Robert har dominerat stort i årets allsvenska och har just nu ett snitt på 2,550. Han gjort sig förtjänt av att få prova på högsta ligan i Sverige och kör även mycket bra i sitt polska lag Opole. I Bauhausligan går han in på snittet 1,340.

Inom kort ser det också ut som att vi kan få tillbaka Dominik Kubera efter hans ryggskada. Han har tränat i veckan och är uttagen till kvällens match med Lublin. Om han kör den kommer han automatiskt att skrivas in i vår trupp då han nu är utskriven som skadad. Då är vi en förare för mycket och ytterligare någon kommer i så falla att skrivas ut truppen inom kort. Vem detta blir återkommer vi till när det är aktuellt och alla förutsättningar är kända.

Dela nyheten: