Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Laguttagning Indianerna – Lejonen

Featured Image

Nedan framgår de förare som har tagits ut till matchen Indianerna och Lejonen på tisdag i Kumla. Timo Lahti och Maksym Drabik, som var med i premiäromgången, har utgått.

Tyvärr bröt Timo Lahti vadbenet i premiären. Han ersätts av Thomas H Jonasson (bilden), som skrivit på ett korttidskontrakt med Lejonen som ersättare för Timo. Thomas H Jonasson är från Vetlanda och har tidigare kört för Lejonen och också varit GP-förare. Han har i år prioriterat körning i Polen. Vidare så saknas Maksym Drabik. Maksym var i helgen inblandad i en våldsam krasch i polska parmästerskapen. Han är enligt sin polska klubbs hemsida oskadd. Maksyms plats tas av Jaroslaw Hampel, som på pappret är Lejonens klart bäste förare. Jaroslaw gjorde i helgen comeback i samma tävling som Maksym Drabik kraschade. Han tog med bonus full poäng i tävlingen och besegrade hela den polska eliten. Indianerna anförs som vanligt av regerande världsmästaren Tai Woffinden.

Indianerna
1 Kenneth Bjerre
2 Chris Holder
3 Piotr Protasiewicz
4 Anders Thomsen
5 Tai Woffinden
6 Ludvig Lindgren
7 Joel Andersson

Lejonen
1 Jaroslaw Hampel
2 Rohan Tungate
3 Nicolai Klindt
4 Kacper Woryna
5 Krzysztof Kasprzak
6 Mathias Thörnblom
7 Tomas H Jonasson

Dela nyheten: