Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Laguppställningen mot Rospiggarna

Featured Image

Anders Fröjd har tagit ut det bästa tänkbara laget till Lejonens hemmapremiär på tisdag mot Rospiggarna med undantag för att Jaroslaw Hampel inte finns med. Jaroslaw Hampel är inte riktigt återställd efter sin skada på skulderbladet. Hampel plats tas av Kacper Woryna.

Samtliga förare i Lejonen har kört mycket bra under våren. Med undantag för Hampel har det inte heller varit några skador i truppen. Under söndagen tog såväl Timo Lahti, Kacper Woryna som Krzysztof Kasprzak höga poäng i Polen.

Rospiggarna har under söndagskvällen drabbats av ett förmodat svårt bakslag då deras klart bäste förare, Jason Doyle, som var världsmästare 2017, skadat sig i en ligamatch i Polen. Han fördes efter en krasch till sjukhus i Torun. Diagnosen är ett brutet revben och en punkterad lunga. Han kvarstannar på sjukhuset till minst måndag. Det framstår därmed som mycket tveksamt om han kan komma till start i Gislaved på tisdag. Om han inte gör det och Rospiggarna inte kallar in någon ersättare, kan samtliga övriga förare i Rospiggarna ta hans heat i matchen.

Lejonen hoppas på att det blir en underhållande preimär och att A-L-L-A sluter upp på OnePartnerGroup Arena på tisdagskvällen och hejar fram Lejonen till seger och en bra inledning på årets säsong. Extra underhållning blir det i form av att bandet Tresteg spelar live!

Alla är varmt välkomna!

Lejonen
1. Nicolai Klindt (K)
2. Timo Lahti
3. Krzysztof Kasprzak
4. Maksym Drabik
5. Rohan Tungate
6. Kacper Woryna
7. Mathias Thörnblom
Lagl. Anders Fröjd/Mikael Holmstrand

Rospiggarna
1. Jason Doyle
2. Gleb Chugunov
3. Max Fricke
4. Andreas Jonsson (K)
5. Robert Lambert
6. Emil Millberg
7. Tero Aarnio
Lagl. Conny Ohlsson

Dela nyheten: