Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Laguppställning semifinal 2

Featured Image

Lejonen och Masarna redovisade sent i går sina lag för returen i semifinalen i Avesta i morgon, torsdag. Det står helt klart att det blir en oerhört tuff uppgift för Lejonen att vinna SM-semin sedan Masarnas lag presenterats.

Lejonen tvingas avstå sin näst bästa förare i år, Rohan Tungate, som har match i Polen. Även Adrian Gala utgår. In i laget kommer Kacper Woryna och Rene Bach. Förlusten av Rohan Tungate kan bli kännbar.

Masarnas lagledning gick i helgen ut och berättade att man överväger att lämna wo till matchen på grund av brist av förare. Masarnas ord visade sig sakna substans. Masarna ställer i praktiken upp med ett ännu bättre lag än i semin i Gislaved då man fått starttillstånd för ryssen Vadim Tarasenko. Tarasenko går in i laget i stället för fransmannen Dimitri Bergé. Tarasenko är en av årets succemän i Polen och har höjt sitt snitt i andraligan mycket kraftigt. Sedan är det givetvis inte säkert att han kör lika bra på en mindre bana som i Avesta.

Lejonen har en tiopoängsledning inför semin i Avesta. De Lejonförare som är uttagna i Avesta måste göra en toppinsats för att Lejonen ska gå til nästa veckas SM-final.

Matchen sänds som vanligt live i C More.

Laguppställning semifinal 2

Masarna
1. Antonio Lindbäck
2. Vadim Tarasenko
3. Kim Nilsson (K)
4. Przemyslaw Pawlicki
5. Nicki Pedersen
6. David Bellego
7. Philip Hellström Bängs

Lejonen
1. Nicolai Klindt
2. Rene Bach
3. Mathias Thörnblom
4. Kacper Woryna
5. Robert Lambert
6. Linus Eklöf (K)
7. Maximilian Bogdanowicz

Dela nyheten: