Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Laguppställning Piraterna – Lejonen

Featured Image

Lejonen åker till Motala ikväll för bortamatch mot Piraterna. Tyvärr är Dominik Kubera skadad och kan inte medverka. Lagledningen har i sista stund satt in Jacub Miskowiak som ersättare för Dominik Kubera.

Flera av förarna i Lejonen som skulle ha kunnat representera laget i Motala hade match i södra Polen under måndagskvällen och saknade möjlighet att ta sig till Motala i tid, däribland Jaroslaw Hampel och Mateusz Ciernak.

Piraterna har ett bra lag och inledde serien med en mycket stark seger borta mot Indianerna. Lejonen har en vinst och en förlust på sitt konto i årets Bauhausliga.

Vad gäller Dominik Kubera, så opererades han under söndagen för sin ryggskada. Han inleder sin rehablitering omgående och kommer förhoppningsvis att kunna återvända till Lejonen om ett par månader. Under måndagskvällen medverkade han som åskådare när hans polska lag Lublin hade hemmamatch i polska Extraliga.

Nu laddar vi för att ge Piraterna en fight om poängen i Motala och ni följer oss givetvis bäst via elitklubbarnas egna kanal ESS Play där Johannes Wahlberg guidar tittarna genom kvällens sändning.

Laguppställning

Piraterna
1. Vaclav Milik
2. Pawel Przedpelski
3. Piotr Pawlicki
4. Przemyslaw Pawlicki
5. Oskar Fajfer
6. Ludvig Selvin
7. Jonathan Ejnemark

Lejonen
1. Oliver Berntzon
2. Jacub Miskowiak
3. Bartosz Zmarzlik
4. Francis Gusts
5. Peter Ljung
6. Casper Henriksson
7. Daniel Hendersson

Dela nyheten: