Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Laguppställning Lejonen – Indianerna på tisdag

Featured Image

Lejonens och Indianernas lag för tisdagens match på OnePartnerGroup Arena i Gislaved har presenterats. Lejonen har tagit ut fyra polska förare, däribland världsmästaren Bartosz Zmarzlik, och tre svenskar.

Tyvärr måste Lejonen köra riders för Bartosz Zmarzlik. Bartosz föll brutalt i helgens deltävling i polska mästerskapet i Bydgoszcz och ådrog sig en lättare handskada. Han måste avstå från matchen för att rehabilitera sig. Lejonen kommer att köra riders för Bartosz. Samtliga förare i Lejonen kan ta Bartosz heat.

I Lejonlaget ingår Dominik Kubera, som vann helgens deltävling i polska mästerskapet, samt Jaroslaw Hampel och Kacper Woryna. Dominik är sjua i VM-serien. Även Kacper Woryna och Jaroslaw Hampel har visat bra form hela säsongen. Båda har kört grymt bra i Gislaved.

På svensksidan är det Oliver Berntzon, Casper Henriksson och Sammy van Dyck som representerar Lejonen. Även de svenska förarna har mycket bra form just nu. Oliver tog 9+5 i förra veckans match i Bauhausligan och Casper tog 20 av 21 poäng i allsvenskan i Gislaved i torsdags.

För Indianerna kör bland andra Patryk Dudek, som tidigare kört för Lejonen och i år gör en mycket stark säsong, samt Szymon Wozniak, som är tia i VM-serien.

Matchen börjar kl. 19.00.

Biljetter köps enklast och billigast i förväg på tickster.com. Program, dvs. klappra, ingår i entrén.

Ungdomar som inte har fyllt 18 är går in gratis.

Väderleksprognoserna talar om perfekt speedwayväder med solsken och 23 grader.

Kom i god tid till matchen, då en bra publiksiffra förväntas.

Välkomna!

Laguttagning

Lejonen

  1. Jaroslaw Hampel
  2. Dominik Kubera
  3. Oliver Berntzon
  4. Bartosz Zmarzlik, rr
  5. Kacper Woryna
  6. Casper Henriksson
  7. Sammy van Dyck

 

Indianerna

  1. Szymon Wozniak
  2. Jonatan Grahn
  3. Patryk Dudek
  4. Krzysztof Buczkowski
  5. Bartlomiej Kowalski
  6. Rasmus Karlsson
  7. Tom Brennan
Dela nyheten: