Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Laguppställning i den andra kvartsfinalen mot Smederna

Featured Image

Nu har lagledningarna i Lejonen och Smederna tagit ut lagen inför returen i SM-kvartsfinalen i Gislaved på torsdag (29 augusti).

Lejonen kör med exakt samma lag som i den första kvartsfinalen i Eskilstuna, dock har förarna bytt nummer med varandra. Bland annat kör Maksym Drabik med startnummer 1, vilket han brukar göra hemma i Gislaved.

Smederna gör den förändringen att Andzejs Lebedevs ställs över till förmån för Pontus Aspgren, som bildar reservpar tillsammans med Linus Eklöf.

Lejonen förlorade den första kvartsfinalen i Eskilstuna med 35-55, trots att Lejonen besegrade Smederna hemma och borta i grundserien. Om Smederna kunde besegra Lejonen med 20 poäng hemma, så kan Lejonen göra samma sak på torsdag, även om det blir mycket svårt.

Det är Lejonens förhoppning att publiken sluter upp bakom laget OnePartnerGroup Arena på torsdag. Lejonen, som var starkt nederlagstippad när säsongen inleddes, har gett publiken i Gislaved en fantastisk vår och sommar med mycket bra underhållning, stor spänning och segrar i sju av åtta matcher. Dessutom har Lejonen vunnit flera bortamatcher. Så förhoppningen är att alla Lejonsupportrar kommer till OnePartnerGroup Arena på torsdag och gör allt för att Lejonen ska ge Smederna en ordentlig match och ta sin åttonde hemmaseger för säsongen!

Lejonen

 1. Maksym Drabik
 2. Jarolsaw Hampel
 3. Krzysztof Kasprzak (K)
 4. Robert Lambert
 5. Kacper Woryna
 6. Timo Lahti
 7. Mathias Thörnblom

Lagl. Anders Fröjd/Mikael Holmstrand

Eskilstuna Smederna

 1. Fredrik Lindgren
 2. Gleb Chugunov
 3. Michael Jepsen Jensen (K)
 4. Adrian Miedzinski
 5. Przemyslaw Pawlicki
 6. Linus Eklöf
 7. Pontus Aspgren

Lagl. Jerker Eriksson/Jimmy Jansson

Dela nyheten: