Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Lagkaptenen stannar 2021

Featured Image

Ikväll körs säsongens sista stora tävling då lag-VM, Speedway of Nations, avgörs i Polen. Hemma i Sverige jobbar vi istället med 2021 och har precis förlängt kontraktet med Nikolai Klindt

Vi har hela tiden sagt att vår utgångspunkt inför 2021 är att få med oss så många förare som budgeten tillåter från årets trupp, då vi vill arbeta med kontinuitet och lagkänsla. Därför är vi väldigt glada att idag kunna presentera att vår lagkapten Nikolai Klindt accepterat vårt kontraktsförslag för en förlängning till säsongen 2021.

Inför årets säsong kom Nikolai i kläm lite snittmässigt i vårt lagbygge och det smärtade att inte kunna erbjuda honom en plats. När Coronasituationen gjorde att vi fick bygga om truppen var det självklart att erbjuda honom ett kontrakt igen och därför blev det en andra säsong i år. Resultatet har talat för sig själv och som en av hörnstenarna i vårt tänkta lagbygge har Nikolai varit högprioriterad att få klart med.

Nikolai är ett superproffs att arbeta med och bidrar stort även utanför banan och en given lagkapten för oss. När vi summerar årets BAUHAUS-liga slutade han på sjunde plats snittmässigt med många starka namn bakom sig. Detta trots att vi ofta satte honom på svåra nummer i laguppställningen. Vi ser verkligen fram emot att få arbeta vidare tillsammans 2021.

Med Nikolai klar för sin tredje raka säsong i klubben består truppen därmed för närvarande av:

  • Nikolai Klindt,
  • Mathias Thörnblom,
  • Linus Eklöf,
  • Casper Henriksson,
  • Kacper Woryna,
Dela nyheten: