Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Kvällens mål: Årets vändning

Featured Image

Det är dags för andra halvlek i kvartsfinalen och Lejonen är fast beslutna om att det fortfarande går att göra match av det här

Tisdagens match blev inte alls vad vi hoppats och ville. Ibland blir det så och i elitidrott finns givetvis inga vinstgarantier. Smederna har gjort sin hemläxa ordentligt sedan sist vi var där och det var ett hungrigt och startsnabbt motstånd som slog oss i första kurvan på samma sätt som vi slog dom där förra gången.

Smederna säger själva att dom gjorde årets bästa match och när dom kör som i tisdags är det inte konstigt att dom vunnit SM två år i rad. Det betyder inte att vi accepterar förlusten och efter matchen hade vi ett långt snack om vad vi själva kan göra för att påverka vår prestation.

Ikväll kommer det handla mycket om det mentala spelet. Kan vi komma i ett tidigt överläge och stressa Smederna så kan allt hända. Som vi såg i tisdags kan poängen rasa iväg snabbt. Vi hade några rejäla ”stolpe ut” i början av matchen när Drabik var på väg att fastna i sargen och Kaszprzak som blev stoppad vid en lite för bra start. Såna små marginaler skapar dålig rytm och press. Ikväll hoppas vi att detta slår tillbaka till vår fördel.

Vi har ägnat all kraft åt att intala oss att detta går att vända. Alla andra tankar göre sig icke besvär! För två veckor sedan hade vi ett starkt Indianerna på besök och efter 14 heat ledde vi med 22 poäng. Gör vi samma prestation ikväll kommer sista heatet bli fantastiskt spännande. DET är vad vi har fokuserat på sedan sista heatet gick i Eskilstuna i tisdags och det är målbilden för kvällen.

Vi ska ge detta ett ärligt försök och hoppas att publiken sluter upp och ger sitt bidrag till stämningen. Lyckas vi vore det en grym vändning och inget man skulle vilja missa som speedwaysupporter. Eller hur?

Vi ses ikväll!

Dela nyheten: