Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Krzysztof Kasprzak föränger med Lejonen

Featured Image

Lejonens lagbygge inför nästa säsong fortsätter då ännu en bit lagts till pusslet

Krzysztof Kasprzak (KK) har så här långt gjort en mycket bra säsong för Lejonen. Han har höjt sitt snitt rejält och är tvåa i den interna snittligan efter Maksym Drabik. Därför har det varit en förare som klubben tidigt ville känna på pulsen inför nästa säsong. KK har också varit tydlig med att han trivs bra i laget och klubben och att han gärna vill fortsätta. Därför är vi glada att kunna presentera att vi nu signerat ett tvåårsavtal, som därmed sträcker sig över säsongerna 2020-2021.

KK har kört 11 matcher för klubben hittills i år och har varit uttagen i nomineringsheaten i 7 av dessa matcher vilket säger en del om han höga och jämna kapacitet. Som person är han lätt att arbeta med och ha i laget. Han pratar bra engelska och är en positiv och engagerad person vid sidan av banan och med en enorm vinnarskalle när han får på sig hjälmen.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med KK och hans team.

Förutom KK består Lejonens trupp inför nästa säsong därmed av Jaroslaw Hampel, Mathias Thörnblom, Robert Lambert och Kacper Woryna.

Dela nyheten: