Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Kacper Woryna förlänger med Lejonen

Featured Image

Lejonens bygger för nästa år samtidigt som jakten på slutspel pågår

Det var mycket som var positivt med gårdagen runt Lejonen Speedway. Seger och en mycket väl genomförd hemmamatch en solig sommarkväll framför nöjda åskådare är alltid roligt.

Men minst lika roligt är det att idag kunna presentera att vi innan matchen kom överens med Kacper Woryna om en avtalsförlängning!

Båda parter har en tid visat sig positivt inställda till ett fortsatt samarbete och när vi väl satte oss ner gick förhandlingarna snabbt och smidigt. Kacper trivs bra i klubben och är väldigt lätt att arbeta med. Han sprider glädje i depån och är en mycket uppskattad förare hos våra supportrar med sin underhållande åkstil. I år har han tagit ytterligare steg i sin utveckling och på lördag gör han premiär i EM-serien SEC. Ett framtidsnamn som vi ser som en av hörnpelarna i kommande års laguppställning.

Kontraktet är på två år vilket vi även tecknade med Robert Lambert och tidigare också har gjort med Jaroslaw Hampel och Mathias Törnblom.

Vi ser fram emot att få fortsätta arbeta tillsammans med Kacper och hans team.

Dela nyheten: