Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Indianerna väntar i kvartsfinal

Featured Image

Efter gårdagens dramatiska upplösning av grundserien står det nu klart att Lejonen ställs mot Indianerna i kvartsfinalen med start borta i Kumla nästa vecka.

På förhand trodde många att årets BAUHAUS-liga kunde bli mycket jämn. Men att den skulle bli så jämn och dramatisk i kampen om slutspelsplatser hade nog ingen kunnat räkna med.

När krutröken lagt sig sent i natt stod det klart att Piraterna slutar trea och därmed får välja motståndare först. Valet föll på Rospiggarna. Därmed blir det Indianerna-Lejonen i andra kvartfinalen och som fyra i grundserien får Indianerna välja ordning på matcherna och har då valt att börja hemma tisdagen den 22/8 med retur i Gislaved en vecka senare.

För oss passar det bra rent arrangörsmässigt att få lite tid på oss efter den kommande helgens GP Challenge och det känns också bra att få möjlighet att avgöra på hemmaplan där vi vet att vi är starka.

Efter en strulig säsong med mycket skador nollställer vi nu laget och går in i slutspelet med gott självförtroende efter en bra avslutning av grundserien. Indianerna brukar innebära svåra men bra matcher. Vi kommer sälja oss dyrt och om alla förare är skadefria och gör det dom ska så har vi goda möjligheter att gå till semifinal.

Biljetter till kvartsfinalen finns att boka på Tickster. För VIP-biljetter kontakta kansli@lejonen.se

Dela nyheten: