Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Indianerna näst på tur

Featured Image

Ligan fortsätter i högt tempo och ikväll åker vi till Kumla för att försöka ta ännu en skalp i mötet med Indianerna

Matchdags igen när fjärde omgången på tio dagar ska avgöras. Tisdagens match slutade väl, men vi fick slita betydligt hårdare än i förra veckans matcher. Även om marginalen till slut blev 10 poäng var det inte riktigt samma flyt som förra veckan. Men ändå en styrka att kunna slå Rospiggarna med tanke på några riktigt bra prestationer även i deras lag.

Ikväll väntar Indianerna borta och precis som förra veckan blandar vi lite i laget för att låta så många som möjligt få körtid.
Maksymilian Bogdanowicz utgår till förmån för William Björling. Robert Lambert och Adrian Gala har varit kvar i Sverige och tränat och kopplat av medan Klindt och Tungate åkte hem efter tisdagsmatchen och står över ikväll. Dessa ersätts av Rene Bach och Linus Eklöf i laguppställningen. Tyvärr har vi nu på torsdagsmorgonen fått återbud av Bach som varit magsjuk i flera dagar och blivit sämre under natten. Där kommer vi köra Riders Replacement och det är våra fyra svenska förare som kommer få dela på hans heat.

Lejonen kommer idag till start med fyra av sex förare från Sverige och Indianerna med sex av sju svenska förare. Roligt för sporten och bra möjligheter för våra svenska killar att känna på den riktiga hetluften.

Indianerna leds främst av Pontus Aspgren men har utöver det ett gäng lovande svenska förare som hittar runt bra i Kumla. Med årets körschema blir det sårbart att köra Riders Replacement och vi får inte ha någon förare som faller ur ramen ikväll om vi ska kunna bärga vår fjärde raka seger. Men vi kommer göra allt för att ge Indianerna en rejäl match och hålla kvar serieledingen även efter kvällens omgång.

Laget samlas idag redan vid lunch för en gemensam aktivitet och därefter rullar vi mot Kumla och börjar fokuseringen på kvällens drabbning.

Ikväll är vi huvudmatch i C Mores sändningar och matchen ses på Sportkanalen.

Dela nyheten: