Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Hemmapremiär – Välkommen tillbaka!

Featured Image

Årets säsong närmar sig och vi ser fram emot att få välkomna våra supportrar helt utan restriktioner för första gången sedan 2019. Som ett led i att locka så många åskådare som möjligt till våra matcher har vi i år sänkt entrépriserna med hela 25%. Vi ses på Onepartnergroup Arena!

Efter två år av pandemi har vi nu äntligen möjlighet att ta emot obegränsat med publik igen.

Lejonen har satsat stort på laget i år och vi ser fram emot en lång och framgångsrik säsong. Vi hoppas såklart att våra trogna fans vänder tillbaka till arenan och stöttar oss och gärna tar med en vän eller två så att vi alla får uppleva den härliga stämning som en välfylld arena gör.

Speedwayen har under en tid lidit av sjunkande publiksiffror och det är ingen hemlighet att vi behöver publiken för att har råd med vår verksamhet. För att göra allt vi kan för att locka besökare har vi i år beslutat oss för att sänka entrépriserna med hela 25% från 215 kronor till 160 kronor inklusive serviceavgift om man köper sin biljett via tickster.se. För barn och ungdomar upp till och med 17 år är det fri entré. Så oavsett om du är en enskild besökare eller tar med hela familjen så kan vi erbjuda en elitidrott i världsklass till ett mycket förmånligt pris. Vi hoppas det sänkta priser bidrar till fler besökare och att vi med det kan få en positiv effekt totalt sett.

Väljer man att köpa biljett i entrén på matchdagen kostar det 200 kronor eftersom det kräver mer av klubben i personal och kassahantering. För de som vill köpa till sittplats sker det direkt på plats. Läktaren direkt efter starten kostar 40 kronor och övriga läktare kostar 20 kronor.

Utöver det sänkta priser har vi fortsatt investera i vår anläggning under pandemiåren. Vi har fräschat upp både bana och byggnader och inte minst också investerat i en 25 kvadratmeters storbildsskärm för att förbättra publikupplevelsen.

Nu ser vi fram emot att få välkomna publiken tillbaka och vi hoppas att vi tillsammans kan bidra till en fantastisk säsong.

Vi ses den 3:e maj mot Rospiggarna!

Dela nyheten: