Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Hemmapremiär på tisdag

Featured Image

På tisdag kväll är det hemmapremiär för Lejonen i årets Bauhausliga. Nykomlingen Vargarna kommer på besök.

Lejonen vann sin bortapremiär mot Rospiggarna i tisdags med klara siffror. Vargarna gjorde en stark hemmapremiär mot tippade finallaget Västervik och förlorade till slut med endast 43-47 efter att matchen varit lika inför sista heatet. Lejonen måste därför köra på topp på tisdag och får inte underskatta sin motståndare.

Lejonen har flera förare som under helgen tävlar i Polen, bland annat i Polens GP i Warzawa på lördag kväll. I Polens GP kör Bartosz Zmarzlik, Dominik Kubera och Mateusz Cierniak. Lejonens lag på tisdag kommer att tillkännages först efter helgens tävlingar på söndag kväll. Laguppställningen kommer då att publiceras på hemsidan.

Biljetter till Lejonens match kan enklast köpas i förväg på tickster.com för 200 kr. Det går även att köpa på arenan för 220 kr. I priset ingår klappran. Ungdomar som är 17 år eller yngre går in gratis.

Betalande åskådare ska gå in genom stora entrén. I lilla entrén får enbart VIP-gäster och åskådare med frikort passera. I huvudenrén kan entréavgiften betalas med swish, kort eller kontant. Snabbast och enklast är swish!

Sittplatsbiljetter kan köpas på arenan. Läktaren direkt efter starten kostar 40 kr och övriga läktare 20 kr.

Nytt för i år är att väskor inte tas in på arenan under elitmatcher. Detta till följd av beslut av polismyndigheten (se föregående nyhetsartikel).

Väderleksprognoserna inför nästa vecka ser perfekta ut med + 21 och solsken.

Varmt välkomna!

Lejonen Speedway

Dela nyheten: