Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

God Jul och Gott Nytt År

Featured Image

Vi visar ofta vår tacksamhet och glädje över våra sponsorer och supportrar. Givetvis önskar vi alla dessa en riktigt fin avslutning på året. Vi vill också rikta oss lite extra till våra fantastiska funktionärer i denna julhälsning.

Året går mot sitt slut och vi hade hoppats få avsluta det med att bjuda våra funktionärer på ett härligt julbord som tack för deras insats för klubben under året. Men tyvärr sätter pandemin stopp för det, precis som det satt stopp för så mycket annat detta märkliga år.

Vi hoppas få en ny chans till det nästa år och vill istället bara rikta ett varmt tack för deras engagemang i klubben. Utan vår funktionärsstab skulle det inte vara möjligt att genomföra något av det vi ägnar oss åt, vare sig på ungdomssidan eller i elitverksamheten.

Gislaveds Motorklubb och Lejonen är idag en av landets absolut bäst skötta speedwayklubbar med härlig bredd på ungdomssidan, en välskött anläggning och en elitklubb dit förare aktivt söker sig för att man vill representera det lag och den känsla som vi arbetet med att skapa i flera år och där förarna känner sig hemma och väl omhändertagna när dom kommer.

Inget av detta hade varit möjligt utan det arbete som våra funktionärer lägger ner och vi är otroligt glada och stolta över att de vill vara en del av detta.

Vi hoppas få se er alla på arenan även nästa år och förhoppningsvis får vi då också ta emot publik och visa upp vår verksamhet igen även för våra supportrar och sponsorer. Tillsammans utgör dessa tre grupper den enighet som gör att klubben existerar.

Ta hand om er alla, så ses vi igen 2021.

God Jul och Gott Nytt År

Dela nyheten: