Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Ett sista nyförvärv spikar truppen

Featured Image

Lejonen har fått möjlighet att knyta ytterligare en svensk förare till sig och skapar därför utrymme för att erbjuda Linus Eklöf styrning under 2020

Vi var egentligen klara med truppbygget när möjligheten att knyta Linus Eklöf till oss dök upp. Eftersom Linus både är en bra kille och att vi sagt att vi ska satsa på svenska förare i år kom vi snabbt överens om att han ska få chansen att köra för Lejonen i år.

Linus är en stor Smed-profil och har skämt bort Smedernas supportrar med att vara bäst när det verkligen gäller i slutspelen de sista åren. En förare med stor potential när allt fungerar. Jätteroligt att vi får chansen att ha med honom i truppen.

Därmed är följande förare inregistrerade med officiellt snitt:
1. Robert Lambert, Storbrittanien
2. Mathias Thörnblom, Sverige
3. Kacper Woryna, Polen
4. Nicolai Klindt, Danmark
5. Adrian Gala, Polen
6. René Bach, Danmark
7. Rohan Tungate, Australien
8. Linus Eklöf, Sverige

Utöver dessa förfogar vi över följande förare med 0,500 i snitt:
9. Casper Henriksson, Sverige
10. William Björling, Sverige
11. Makysmilian Bogdanowicz, Sverige
12. Mateusz Szcepaniak, Polen

Under kontrakt men utanför truppen finns också:
13. Jonas Bröndum, Danmark

Övriga förare med ursprungliga kontrakt har skrivits ut ur truppen men vi har två transferkort kvar att använda under säsongen och vi har en dialog igång med dessa förare och får se hur säsongen utvecklar sig kring möjligheter till publik och andra förutsättningar.

Titta gärna på www.elitspeedway.com kl 14.00 i eftermiddag där vi håller en digital upptaktsträff. Då presenteras alla truppen med kommentarer från respektive klubb.

Om en vecka släpper vi iväg årets första lag på OnePartnerGroup Arena framför C Mores kameror.

Dela nyheten: