Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Lejonen – Piraterna onsdag!

Featured Image

Den här veckan är det dubbelmöten i Bauhausligan. För Lejonens del är det Piraterna som står för motståndet. Lejonen åker på tisdag (2 juli) till Motala för att möta Piraterna på bortaplan och kör returmöte mot Piraterna i Gislaved på onsdag kväll (3 juli).

Lagledarna Anders Fröjd och Mikael Holmstrand har tagit ut lagen till matcherna. Det blir lite olika uppställningar i matcherna.

Stommen i laget i båda matcherna är Bartosz Zmarzlik, Mateusz Cierniak, Oliver Berntzon, Casper Henriksson och Sammy van Dyck. På tisdag i Motala tar Dominik Kubera och Jaimon Lidsey de två sista platserna medan Kacper Woryna och Jaroslaw Hampel tar de två sista platserna i Gislaved på onsdag.

Piraterna ställer upp med mycket starka lag i båda matcherna. I Gislaved på onsdag kväll kör Maciej Janowski. Maciej har Gislaved som en favoritbana och var den förare som förra året i praktiken slog ut Lejonen från slutspelet genom att köra fullt i första semifinalen mellan Lejonen och Dackarna. Maciej representerade då Dackarna. I Piraterna kör även förre Lejonföraren Mathias Thörnblom.

Lejonen behöver allt stöd av publiken för att vinna. Ta med kollegan, grannen, vännerna och slut upp på OnePartnerGroup Arena i Gislaved på onsdag kväll för att heja fram Lejonen till en ny seger och fortsatt serieledning!

Matchen i Gislaved på onsdag börjar kl. 19.00. Biljetter köps som vanligt enklast och billigast i förväg via tickster.com. Ungdomar som inte har fyllt 18 går in gratis.

Välkomna!

 

Laguttagningar

Tisdag 2 juli Motala

Piraterna
1. Przemyslaw Pawlick
2. Pawel Przedpelski
3. Piotr Pawlicki
4. Vaclav Milik
5. Oskar Fajfer
6. Mathias Thörnblom
7. Jonathan Ejnermark

Lejonen
1. Dominik Kubera
2. Mateusz Cierniak
3. Jaimon Lidsey
4. Bartosz Zmarzlik
5. Oliver Berntzon
6. Sammy Van Dyck
7. Casper Henriksson

 

Onsdag 3 juli kl. 19.00 Gislaved

Lejonen
1. Jaroslaw Hampel
2. Mateusz Cierniak
3. Oliver Berntzon
4. Bartosz Zmarzlik
5. Kacper Woryna
6. Casper Henriksson
7. Sammy Van Dyck

Piraterna
1. Piotr Pawlicki
2. Maciej Janowski
3. Vaclav Milik
4. Pawel Przedpelski
5. Przemyslaw Pawlicki
6. Erik Persson
7. Mathias Thörnblom

Dela nyheten: