Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Derbydags igen

Featured Image

Ligans formstarkaste lag Västervik, med Nicki Pedersen i spetsen, står för motståndet på årets första torsdagsmatch i Gislaved där vi förhoppningsvis får se årets klart bästa publiksiffra.

Det är dags för årets första torsdagsmatch på hemmaplan när Västervik kommer på besök. En härlig utmaning mot seriens kanske formstarkaste lag just nu. Vi har vilat en dryg vecka sedan segern borta mot Masarna. En match där det mesta klaffade i laget och alla levererade på hög nivå. Sedan dessa har våra förare varit aktiva i andra ligor och fortsatt visa god form.

Vi gör två förändringar i laget sedan förra matchen. Nikolai Klindt har en obligatorisk match i England och hans plats tas av Rohan Tungate som gjorde en fantastiskt bra hemmamatch senast och vi hoppas på samma poängskörd från hans sida ikväll. Den andra ändringen är att Kevin Wölbert utgår till förmån för Jaroslaw Hampel. Kevin har kört oerhört bra i de två matcher han gjort för oss, men har ännu inte kört i Gislaved och därför väljer vi Hampel till kvällens match. Hampel har varit ojämn men vi vet vad han kan och som en av världens bästa starters kan han slå vem som helst.

Vi har tre raka hemmasegrar i ryggen och en bana som vi trivts bra på i år. Väderprognosen lovar sol och 22 grader. Vi hoppas på årets klart största publiksiffra. Den hjälpen är ovärderlig både för klubben och känslan i laget.

Vi ses på OnepartnerGroup Arena!

Dela nyheten: