Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Casper Henriksson klar för nästa säsong

Featured Image

Lejonens lagbygge fortsätter med fokus på svensksidan när Casper Henriksson presenteras som klar för säsongen 2022

Arbetet med truppen inför nästa säsong fortsätter. Vår ambition är precis som tidigare att truppen ska byggas med kontinuitet runt förare som trivs i laget, tillsammans och på vår hemmabana först och främst. Längst upp i den prioritering har givetvis våra svenska förare stått och därför är vi väldigt glada att nu vara överens med Casper och hans team om en fortsättning i laget.

Som egen produkt och en av landets bästa juniorer är det självklart att vi vill se Casper i Lejonen. Vi har haft en bra dialog och samsyn kring vilken roll vi vill se Casper i nästa år och vi är överens om att Casper är en redo för att ingå startuppställningen och kommer fortsätta utvecklas under nästa år. Redan i år har han vid flera tillfällen visat hög kapacitet och gjort avgörande insatser i kritiska situationer. Vi kommer göra allt vi kan för att fortsätta slussa in honom i ligan och ge utmaningar för att få utvecklingen att fortsätta i den riktningen. Vi är övertygade om att våra sponsorer och supportrar är lika nöjda som vi över det här kontraktet och att vi fortsätter bygga laget med en stark svenskuppsättning.

Med Caspers signatur, tillsammans med Mathias Thörnblom och Oliver Berntzon sedan tidigare, så ser vi oss som klara med svenskarna i startuppställningen. Truppbygget går nu över i nästa fas där vi har ett antal dialoger igång och hoppas kunna återkomma med fler klara kontrakt i en snar framtid.

Dela nyheten: