Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Bortamatch mot starkt indianlag

Featured Image

Lagledningens tankar inför årets första bortamatch där utmaningen kunde inte varit tuffare.

Det har blivit dags för årets första bortamatch då vi under dagen rullar mot Kumla för att möta Indianerna. Ett lag som av många tippas slåss om guldet i höst och där nästan alla förare just nu visar väldigt god form i olika ligor. En härlig utmaning för oss och där vi kan åka helt utan press.

Veckan som gått sedan premiären har varit intensiv på förarsidan med comeback efter skador, nya skador och nya förare. Redan i tisdags kväll tog vi en kontakt med Tomas H Jonasson då vi insåg att Timos skada var av det värre slaget. Efter lite diskussioner fram och tillbaka kunde vi ganska snabbt komma överens och det känns jättebra att Tomas är med redan idag. Att åka Riders replacement är alltid sårbart, det såg vi inte minst för Rospiggarnas del förra veckan.

Ungefär samtidigt som vi fick klart med Tomas hörde Hampel av sig och sa att han är redo för att köra, en vecka tidigare än planerat. Han körde en partävling i Polen i lördags och tog full pott så vi hoppas på en Hampel i gammalt gott slag när han ansluter till oss ikväll. I samma tävling kraschade Drabik med en lagkamrat. Han har fått körförbud i veckan och ägnar sig åt rehab. Vi hoppas dock att han snart är tillbaka igen.

Tungate och Klindt var de som hade svårast förra veckan så idag har vi placerat dem i laget för att de ska få bra stöttning av de som på pappret är våra formstarkaste förare. Precis som förra veckan blir också reserven en nyckel till framgång och vi hoppas mycket på både Mattias och Tomas.

Man kan följa oss i kvällens drabbning via ESS Play och vi ser fram emot en bra fight där vi ska göra vad vi kan för att plocka en fjäder eller två från Indianderna.

Dela nyheten: