Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Årskort, VIP och publikinformation inför säsongsstarten

Featured Image

Årets säsong är mindre än en vecka bort och Lejonen vill därför klargöra vad som gäller för möjligheten att följa våra matcher tills vidare

Det kommer att bli en speciell säsong i år med en förkortad BAUHAUS-liga och många nya regler att förhålla sig till både på och utanför banan. Såväl speedwayrelaterade som samhällsrelaterade.
Restriktionerna gällande publik påverkar, klubbar, förare, sponsorer och inte minst våra hängivna supportrar.

Coronareglerna för restaurangverksamhet möjliggör för oss att ta emot gäster i restaurangen. Det kräver dock att verksamheten hanteras som slutet sällskap vilket innebär att de 50 personer som får utgöra åskådare enligt reglerna kring detta inte möjliggörs eftersom evenemanget då blir publikt. Tråkigt givetvis men på detta sätt kan vi ändå optimera de platser vi kan erbjuda för att se våra matcher och ändå följa samhällets restriktioner.

De som har tecknat VIP-bord och köpt VIP-biljetter har fått information om hur platserna ska hanteras. Vi vill såklart gärna erbjuda så många som möjligt plats och därför släpper vi det antal platser som är kvar i respektive match till försäljning. Detta erbjuds dock endast till våra medlemmar och samarbetspartners just med hänsyn till det slutna sällkskapet. En plats i restaurangen kostar 600 kr och då ingår mat från restaurang Höganloft serverad vid bordet. Restaurangen öppnar 17.30 och man får inte lämna restaurangområdet under matchen. Intresseanmälningar skickas via e-post till anders@lejonen.se. Först till kvarn gäller och för de som tilldelas plats får ni bekräftelse med betalningsinformation tillbaka.

För de som köpt årskort så är de i år utformade som ett ”klippkort” för åtta matcher. Om vi inte får möjlighet att ta emot publik i år gäller dessa givetvis för 2021. Det kommer också gå att använda flera ”klipp” vid samma match om man vill ta med en vän.

Givetvis innebär detta att de flesta av våra supportrar inte kan erbjudas möjlighet att se matcherna live. Dock kommer C More att sända alla matcher i ligan. Det kommer även gå att se matcherna i efterhand via ESS Play på elitspeedway.com

Vi håller tummarna för att myndigheterna inom kort börjar lätta på reglerna kring publik och att vi snart får hälsa alla våra supportrar välkomna till arenan igen.

Dela nyheten: