Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Årets publikmatch – fri entré

Featured Image

På tisdag kväll kan Lejonen säkra seriesegern i årets Bauhausliga. Lejonen möter Rospiggarna hemma på OnePartnerGroup Arena i Gislaved. Men det kommer att krävas en mycket stark insats av Lejonen. Alla förarna i Lejonen måste köra på topp.

Förutsättningarna inför sista omgången är att Lejonen och Västervik toppar serien på samma lagpoäng men att Lejonen har fler inkörda förarpoäng (+ 32 i kvot). I tisdagens omgång kommer Västervik på hemmaplan med all sannolikhet att krossa Vargarna, som ligger sist i serien. Lejonen måste därför vinna stort mot Rospiggarna för att säkra seriesegern.

Lagledarna Anders Fröjd och Mikael Holmstrand har tagit ut det lag som framgår nedan.

Det är alltså upplagt för en mycket spännande speedwayfest på tisdag kväll på OnePartnerGroup Arena på tisdag. Väderleksprognoserna talar om allra bästa speedwayväder. Det är dessutom årets enkronasmach, vilket innebär att sponsorer betalar en eller flera kronor för varje åskådare och att det är fri entré för publiken! Alla åskådare kan givetvis också betala en valfri entré.

Missa inte årets speedwayfest i Gislaved på tisdag kväll. Kom i god tid då det blir en stor publik!

Välkomna!

Laguttagning

Lejonen
1. Jaroslaw Hampel
2. Dominik Kubera
3. Jaimon Lidsey
4. Kacper Woryna
5. Mateusz Cierniak
6. Oliver Berntzon
7. Casper Henriksson

Rospiggarna
1. Jakub Jamrog
2. Kai Huckenbeck
3. Artem Laguta
4. Viktor Palovaara
5. Wiktor Przyjemski
6. Jonny Eriksson
7. Kacper Pludra

Dela nyheten: