Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Ännu en förare klar för årets säsong

Featured Image

Lejonens Corona-anpassade trupp växer vidare efter att även Maximilian Bogdanowicz skrivit på nytt kontrakt

Maximilian Bogdanowicz körde i Lejonen 2016 genom samarbetet med hans moderklubb Gnistorna. Därefter har Max, som har både svenskt och polskt medborgarskap, kört tre säsonger i Polen. Inför årets säsong kom han tillbaka till Lejonen och har nu accepterat vårt nya kontrakt utifrån de förutsättningar Coronasituationen ger.

Max utgår från Malmö, precis som Mathias Thörnblom, och det är också dessa båda som representerar Lejonen på SM-finalen i Målilla imorgon kväll. Tillsammans med Casper Henriksson och William Björling har vi en mycket spännande besättning av svenska förare med både rutin och framtidshopp och där samtliga förare verkligen visat att dom vill representera Lejonen och gör det även i division 1 laget som redan startat sin serie.

Max har 0,5 i ingångssnitt, vilket gör att han inte tar någon officiell plats i truppen, men har betydligt högre kapacitet än så och kommer kunna få en viktig roll i årets lagbygge.

Dela nyheten: